Donateurs

Beste vriend van de Veekeuring Noord-Friesland,

Vriend van de Veekeuring Noord-Friesland te Wâlterswâld? Jazeker, wij denken dat u positief en enthousiast bent over de veekeuring op de boerendag in Wâlterswâld.  We zijn daarom op zoek naar vrienden of anders gezegd donateurs/stipers die het initiatief een warm hart toedragen, zodat wij als organisatie nog meer bekendheid kunnen geven aan de keuring en de opzet van de keuring nog verder kunnen professionaliseren.

Promotie van koeienliefde

De veekeuring in Wâlterswâld is een initiatief van een enthousiaste groep veeliefhebbers uit Noord-Friesland. De animo voor de keuring is groot. Natuurlijk in de eerste plaats van de inzenders. De veehouders die elkaar met de koeien in de ring ontmoeten en de sportieve strijd aangaan wie de mooiste koe heeft. Maar daarnaast zijn ook veel jongeren betrokken bij het verzorgen en voorbrengen van het vee en zo wordt de liefde voor koeien doorgegeven aan de volgende generaties. Bovendien is zo’n veekeuring als het ware de etalage van de melkveehouderij. Iedereen kan koeien zien, aanraken en het boerenleven opsnuiven, oftewel een fantastische promotie van de hele sector.

Gratis catalogus

Kortom, reden genoeg om dit initiatief te ondersteunen. Voor 25 euro of meer per jaar mag u zich “Vriend en Stiper van de Veekeuring Noord-Friesland te Wâlterswâld” noemen. Hiervoor krijgt u een gratis keuringscatalogus, u mag de jaarvergadering bijwonen en bent altijd van harte welkom op de door ons georganiseerde excursies.

 

Twijfel niet, sluit u aan en ondersteun het initiatief.

Wij rekenen op uw bijdrage.